Winx_Balkan_Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Winx_Balkan_Forum

Dobro došli na ovaj najbolji Bosanski forum o winx!

HomePortalTražiLatest imagesRegistracijaLogin

My winx story

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Autor Poruka
Bloom_fan

KomentarNaslov komentara: My winx story   My winx story Icon_minitimeMon 01 Dec 2008, 12:15 am

Evo neznam pod koju temu da ovo stvim pa sam stavila ovdje...
P.S.
Ovu priču sam ja napisaala ali sam je objaviila i na jednom drugom forumu.
Nije istinito hehe..

ŠTO SE DESILO S BLOOM I SKY-em
Bloom,Stella,Flora,Tehna,Musa i Layla završile su školu.Sve su se udale za svoje momke.Bloom se udala naravno za princa Sky-a.I tako su se udali i postali kralj i kraljica od „Erakliona“.Kralj i kraljica (Bloom i Sky)Erakliona su življeli u dvorcu.Imali su također sluge:Diaspro je bila kuharica i živjela je na smetlištu.Horadanda je bila čistačica.Ronald i Keksa su bili zaduženi za zbavljanje.
-Sky.
-Reci Bloom.
-Htjela bih još sluga naprimjer za pedikuru?Malo su mi popucali nokti.Ma nije bitno.Samo mi ti ju ljepo nabavi.
I tako Sky nabavil slugu za pedikuru.
-Još nešto?
-Da ma još za šminkanje.
I tako Sky nabavil Bloom slugu za šminkanje.
-E Sky,a za novu odječu i mislim da bi trebao otpustit Diaspro ona ionak ne zna kuhati.
Sky-a je to naljutilo jer je bio u potaljnim odnosima s Diaspro.Što Bloom nije znala.Idučeg jutra Bloom se probudi.Ode do kupaonice da se presvuče.Ode do dnevne sobe da si pogleda seriju a ono umjesto jastuka i plahte tamo se Sky i Diaspro žvalili.
-Emm
-A gle ja..
-Ma nemoj ti meni ja!!Što si ti radil dok mene nije bilo ha?
-A gle Bloom to je bio..
-Ma nemoj ti meni to je bio.Vani iz ovog dvorca ili.
-Bloom,nemožeš me tako lako stjerati ipak sam ja kralj.
-Ma što got da bio ti i tvoja cmokarušica van!Ili...
I tako su Diaspro i Sky otišli...

Drugi dio
Bloom je bila uplakana pozvala si je Stellu,Floru,Tehnu,Musu i Laylu da ju utješe.Stalno joj se vrtilo po glavi kako sam se mogla zaljubit u tu krekeču žabu koja ne zna ništa u životu osim kreketati.A kamoli da sam se mogla udati.Tješile su je ostale winxice da krene novi život i da si nađe nekog drugog princa na bjelom konju.Bloom se svidjela ta ideja i otišla na chat.Upoznala je jednog Ronasa.On je bio kralj Emenotosa.Čim ga je upoznala potpisala je razvod s Skyem .No morala se odseliti iz dvorca.Otišla je na spoj s Ronsom.Rekla je Ronsu da se rastala s Skyem.Rons joj je odmah ponudio da bude kod njega u njegovome dvorcu koliko god da je potrebno.
Idučeg jutra Bloom se probudila u naljepšem dvorcu u cjelom kraljestvu Mađixa.Sluge su joj donosile hranu u krevet,masirale ju čak je imala max-tv lol.Sluge su joj upalile programe koje želi radile frizuru donosile hranu po njenoj želji...Bloom je bilo sve savršeno i rekla je Ronasu da bi htjela ostati.Ronasu se to svidjelo.Jer je htijo iskoristiti Bloom kako bi se dočepao njezinih magičnim moči..

treči dio
Nakon nkoliko dana Rones je zaprosio Bloom.Bloom je rekla da če još malo razmisliti pa nakon 2 dana mu javiti.Bloom nije tako veliku ponudu mogla odbiti no ipak pozvala je svoje drage prijateljice za savjet.No nijedne nije bilo.Ma šta če mi frendice moči dati za savjet.Ronas je zgodan,jak,pametan i bogat.Što mu još fali?Pred Bloom se je pojavio jedan anđeo.
-Nemoj se udati!
-Molim??Nije htjela slušati tog glupoga anđela.Tada se pojavio i jedan vrag.
-Udaj se!!
E pa to je več bio pravi odgovor.Rekla je Bloom.
Išla je blom do Ronasove sobe da mu kaže...
-Nemoj se udati!
-Udaj se!
Šuti ti jedan glupi anđeo!Udat ču se ma kako got glasio tvoj komentar!Vražič je na to dignul prst dok je anđeo molil boga da se ne dogodi ono najgore..Ronas je pokušao uzeti Bloomine moči ali nije uspio Bloom ga je svom energijom odbacila tako daleko da je došao do Trixica...

četvrti dio
Rones je tako odletio da je doletio do trixica.Prve su ga vidjele Darcy i Stormy.Tada je počela svađa:
-Moj je!
-Ne moj!
-Moj!
-Moj!
-Moj i točka!
-E moj!
Tada je ušla Icy.-Kakva je to buka?!
-Ova Stormy neče svatiti da je Rones moj!
-Ma daj šuti Darcy,moj je i točka!
-Ne moj!!!Rekla je Icy.Tada su se sve 3 pokolebale.Da se čulo i do Bloominog dvorca.Bloom je izašla i u sebi rekla:Dobile su ono što su i zaslužile.
Bloom je izašla van.
-emmm.
-Ha?
-Bloom iznenađuješ me što je bilo s princem Sky-em?
-Paa on je obična kreketača žaba.
-O daj Bloom znam da si u Skya.
-Čuj Icy ako te baš zanima skim sam onda češ i čut s Ronesom,ali smo dali razvod.I dvorac je moj!
-Dvorac kakav dvorac??
-Ovaj što vidiš pred sobom Icy.
-E neče bit!!Ja ču se udat za Ronesa i ja ču biti kraljica!!
-O ma moj ja sam več kraljica!
-O stvarno?
Icy je bloom njenu kraljevsku krunu razbila u tisuče komadiča a i uništila dvorac.
-E sad više nisi kraljica Bloom.Sad nemaš ni krunu a ni kuću!!Hahaha..
Bloom samo da joj nisu krenule suze.Odlučila se pomiriti s Skyem.

peti dio(zadnji)
Bloom više nije htjela imati više nikakve veze s Ronesom.Svatila je da je on jedna obična pijana žaba krastača.Odličila se pomiriti s Sky-em i ponovno postati kraljica od erakliona.Šetala j po gradu da nađe Skyja.I našla je umjesto Sky-a s Diaspro Ronesa s Diaspro.Sky joj je rekao da su prekinuli.I tako se Bloom i Sky ponovno udali i ponovo postali kralji i kraljica od erakliona.
I tako svi sretno živjeli do kraja svog života.
THE END
Na vrh Go down
Bloom_fan

KomentarNaslov komentara: Re: My winx story   My winx story Icon_minitimeMon 01 Dec 2008, 12:16 am

Komentirajte!
Na vrh Go down

My winx story

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1