|
|
Autor |
Poruka |
Kenchy
Winx 4EVER
Broj komentara : 94
Mjesto : Zenica
|
Naslov komentara: Muslimanski praznici Mon 04 Aug 2008, 5:54 am |
|
|
ovdje cemo mi muslimani slaviti nase praznike |
|
|
|
Bloom
Winx 4EVER
Broj komentara : 110
Mjesto : Bosna i hercegovina
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Thu 28 Aug 2008, 5:02 am |
|
|
ja sam musliman ove praznike slavim |
|
|
|
Selmaa_
Winx 4EVER
Broj komentara : 48
Mjesto : velika kladuša
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Thu 28 Aug 2008, 6:23 am |
|
|
da i ja slavim muslimanske praznike jer sam musliman...... ja nevolim kršćane.... |
|
|
|
Bloom
Winx 4EVER
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Thu 28 Aug 2008, 6:09 pm |
|
|
ni ja ne volim krscane praznike ja samo slavim muslimanske |
|
|
|
Kenchy
Winx 4EVER
Broj komentara : 94
Mjesto : Zenica
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Sat 30 Aug 2008, 9:29 pm |
|
|
i ja ove praznike slavim.Brzo ce Ramazan a kako nevolite krscane i oni su ljudi netreba biti nacionalista. |
|
|
|
Bloom
Winx 4EVER
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Fri 05 Sep 2008, 4:27 pm |
|
|
jeeeeee jedva cekam |
|
|
|
Samra_Bloom
Novi
Broj komentara : 25
Mjesto :
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Sat 06 Sep 2008, 8:05 pm |
|
|
evo dosao je ramazan ja pocinjem postiti od sutra |
|
|
|
Bloom
Winx 4EVER
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Sat 06 Sep 2008, 8:31 pm |
|
|
ja ne |
|
|
|
Nata Winx Flora
Novi
Broj komentara : 12
Mjesto : BiH -zivinice
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Thu 04 Dec 2008, 8:34 pm |
|
|
meni su muslimanski praznici tako fuj!!!....blizu moje skole je dzamija a onaj hodza kad zapjeva ..muka mi dodje!!!...ja ih stvarno nevolim..... e ovo sam napisala radi SELME sto na svakom forumu prica nesto ruzno o nama krscanima...stvarno meni se toliko ne gade muslimani ..ali ono sto je selma napisala za krscane..ja bi ovu temu izbrisala...jer vidite niko nije dosao da ovdje govori fuj ..bljak....sorrz ostalim..[b] |
|
|
|
Meri
Broj komentara : 7
Mjesto : Njemacka
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Sat 06 Dec 2008, 6:44 pm |
|
|
- Nata Winx Flora (citat):
- meni su muslimanski praznici tako fuj!!!....blizu moje skole je dzamija a onaj hodza kad zapjeva ..muka mi dodje!!!...ja ih stvarno nevolim..... e ovo sam napisala radi SELME sto na svakom forumu prica nesto ruzno o nama krscanima...stvarno meni se toliko ne gade muslimani ..ali ono sto je selma napisala za krscane..ja bi ovu temu izbrisala...jer vidite niko nije dosao da ovdje govori fuj ..bljak....sorrz ostalim..[b]
Sad si mene ovrijedila tolko da ti neznam objasnit a nisi sigurno samo mene evo ovde u njemackoj zivim ja kraj crkve i smeta i meni a ako su tebi muslimani fuj nije to ok od tebe nata stvarnos i dzubre svoje vrste nek sam ti rekla sam me morete i ban al nek sam joj rekla ja nisam nacjonalista a kad neko tako dojde to je za mene uvreda i neznam kako to mozes rijet
i ja sam muslimanka i sad ce bajram u ponedeljakk |
|
|
|
Nata Winx Flora
Novi
Broj komentara : 12
Mjesto : BiH -zivinice
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Sat 06 Dec 2008, 10:53 pm |
|
|
- Meri (citat):
- Nata Winx Flora (citat):
- meni su muslimanski praznici tako fuj!!!....blizu moje skole je dzamija a onaj hodza kad zapjeva ..muka mi dodje!!!...ja ih stvarno nevolim..... e ovo sam napisala radi SELME sto na svakom forumu prica nesto ruzno o nama krscanima...stvarno meni se toliko ne gade muslimani ..ali ono sto je selma napisala za krscane..ja bi ovu temu izbrisala...jer vidite niko nije dosao da ovdje govori fuj ..bljak....sorrz ostalim..[b]
Sad si mene ovrijedila tolko da ti neznam objasnit a nisi sigurno samo mene evo ovde u njemackoj zivim ja kraj crkve i smeta i meni a ako su tebi muslimani fuj nije to ok od tebe nata stvarnos i dzubre svoje vrste nek sam ti rekla sam me morete i ban al nek sam joj rekla ja nisam nacjonalista a kad neko tako dojde to je za mene uvreda i neznam kako to mozes rijet
i ja sam muslimanka i sad ce bajram u ponedeljakk cuj meri...meni ni u najmanju ruku muslimani nisu fuj..to am napravila radi selme zato sto se rugala krscanima...izvini ako sam te uvrijedila ali mene je selma naljutila pa sam morala ovo da napisem...jos jednom izvinii usput sretan vam svima muslimanima bajram!! |
|
|
|
ajla alihodzic
Novi
Broj komentara : 31
Mjesto : travnik
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Wed 10 Jun 2009, 5:59 pm |
|
|
i ja sam musliman ali i krscani su ljudi znam ija nevolim krscane ali i oni su ljudi |
|
|
|
Helly.Layla
Novi
Broj komentara : 15
Mjesto :
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici Mon 15 Mar 2010, 3:40 am |
|
|
Ja sam krščanka i stvarno sam tužna zašto svi nevole krščane pa mi samo vjerujemo u Boga i Isusa to nije u redu da nam tako pišete. Meni su muslimani okej mislim nije bitno koje si vjere več kakav si!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------- Post napisali Helly Mary i Mama od njih |
|
|
|
Sponsored content
|
Naslov komentara: Re: Muslimanski praznici |
|
|
|
|
|
|